top of page

voor grenzeloze & hoogsensitieve ondernemers

jaartraject puur Jezelf in beeld in groep
 

Ga je mee op reis in de wondere wereld van beeld en microavonturen?

De reis naar Puur Jezelf in beeld. De reis uit de ratrace. De reis waar enkel de essentie telt van wat er nu écht toe doet. Met een beeldbank van foto's die raken. Om diepe connectie te maken met de juiste mensen voor magische  samenwerkingen. Foto's die je graag wil gebruiken omdat je jezelf herkent.

Ik neem jou mee in deze speelse wereld van foto's & beelden waarin je helemaal jezelf mag zijn.

Zowel in het écht als op de foto. Vanuit pure zelfliefde & eigenwaarde.  Ik geef jou een beeldbank met foto's van de échte jou en alle verhaallijnen die passen bij jou, zodat je inzichten krijgt over wie jij nu écht bent. Niet altijd 'aan' staan , maar wel voluit zijn en delen wie je bent en jouw geweldige missie met de wereld delen. En dat met alleen maar content en foto's die raken. die er ook écht toe doen. Een beeldbank die vertrekt van jou. En je branding die dat nog gaat versterken. en dus niet omgekeerd. Dat past niet. Jij gaat je niet aanpassen aan je branding.

Ervaar en beleef hoe gemakkelijk het kan zijn om puur jezelf te zijn. En je kan er ten alle tijde naar kijken en het zien want ik leg het voor je ´vast´ op beeld. Je kan er niet meer naast zien.IK ZIE JOU.

Het is een mooie mix van luchtige beelden en indringende beelden. Die laatste zijn de foto's die de kijker ervan heel gericht laten kijken en zien. De foto's zijn directer en intiemer. Er is geen afstand, want de kijker ziet direct de essentie. Die spat namelijk uit het beeld, omdat het zo close is.

In dit jaartraject gaan we op stap met maximum 4 vrouwelijke ondernemers. De groep zal nog een extra dimensie aan het geheel geven. Zelfs op eenzelfde locatie zullen foto's van de vrouwen elk anders zijn, omdat zij anders zijn.

DSC_9456.jpg
DSC_9019-2.jpg

BOUWSTENEN

ACADEmy
puur jezelf

FOTOSHOOTs
PUUR JEZELF
IN BEELD

MICROAVONTUREN
 

RETREAT

01

02

03

04

Concrete bouwstenen?

 

ACADEMY PUUR JEZELF

 

Een online Academy voor Offline beleving & ervaring met inspiratie e-boeken gebaseerd op e.v.e.n.w.i.c.h.t. : E-motie , V-rijheid, E-chtheid, N-atuur, W-ater, I-ntuïtie, C-onnectie, H-art, T-raag.

Niet om achter je laptop of online te gebruiken, maar om mee op solo reis te pakken. Al reizend en beeldend kom je tot wat er nu écht écht toe doet in je leven en je business. En dat helemaal puur als jezelf. Het bevat ook nog een extra e-book over intuïtief fotograferen met je telefoon voor betere foto's

en selfies. En een e-book voor het inzetten van je foto's op sociale media.

4 FOTOSHOOTS PUUR JEZELF IN BEELD

Elk seizoen nieuwe foto's is een waar paradijs om mee te spelen. En elke keer weer nog een diepere transformatie in zelfliefde. De foto's geven je ook instant informatie over je weg op social media waar je ze volop ga kunnen inzetten. De dynamiek van de groep zal nog een extra dimensie toevoegen.

(Omgeving: Viroinval)

4 MICROAVONTUREN PUUR JEZELF

Samen gaan we op pad in de natuur en ontdekken, ervaren en beleven de kracht van reizen en beelden zien om meer helderheid te krijgen van de stappen die we dienen te nemen en meer helderheid over wie we in essentie zijn. ( lunch inbegrepen) Het vormt ook een intuïtieve leidraad voor de fotoshoots.

Maar het laat je ook dieper zakken in de wondere wereld van de reis uit de ratrace naar nog meer puur jezelf zijn en zelfliefde. (Omgeving: Viroinval)

 

RETREAT PUUR JEZELF

 

Als afsluiter gaan we 2 dagen ( 1 overnachting) puur genieten in de Viroinval streek. Viroin betekent in het keltisch 'stroming'.

RECENSIES

Met haar 'joie de vivre' maakt Els van een fotoshoot een vakantiedag. Alles gebeurt spontaan en ontspannen. Ik had op geen enkel moment het gevoel dat ik 'gemaakt' moest poseren. Doordat Els eerst de tijd genomen had om me goed te leren kennen, straalden de foto's echt uit wie ik ben en wat ik doe. Ook mijn figuranten kijken met alleen maar goede herinneringen terug op de dag. Zelf houd ik er een beeldbank aan over waar ik eindeloos uit kan putten. Dank je, Els!

Veerle Schaltin  / Wiebelwoorden / Schrijfcoach

Mijn fotoshoot met Els dateert al van enkele jaren geleden. Gisteren nam ik mijn foto's er nog eens bij en het was gek, sommige zag ik precies pas voor het eerst. Foto's die ik destijds niet gebruikte, blijken nu plots mijn favoriet te worden. Mocht in 2020 de tijd niet hebben stilgestaan, had ik vorig jaar opnieuw voor Els haar lens gestaan. Hopelijk mogen we in 2021 shooten op een zonnige bestemming. Want de foto's van Els, de manier waarop ze je gerust stelt en een leuke dag met je doorbrengt terwijl ze fotografeert, dat doet niemand haar na. En hoe zij werkelijk capteert wie jij bent, hoe zij jou ziet, echt straf! Ik ben fan

wie ben ik?

Karine Van Oosterbos / K-onsult / Life Coach

DSC_0100.jpg

Februari 2008. Het vliegtuig ging open en ik stond als aan de grond genageld. De energie van Senegal was instant voelbaar. La joie de vivre. De gastvrijheid. De energie. Het dansen en het zingen. De rituelen...De mensen.

Magisch gewoon. Een leven voor Senegal en een leven na Senegal. Dat is duidelijk. Ondertussen leef ik ook Afrika in België. En is het voor mij een heel evidente manier van leven en werken geworden. 2008 was dan ook een belangrijk kanteljaar om de reis verder te zetten naar een gezond & zinvol leven zonder chronische ziekte. Een reis naar meer vrijheid, rust en joie de vivre.

 

Een leven waar ik ten alle tijde beslis om enkel nog dat te doen wat er écht toe doet.

En ja ik ben ook iemand die zo zot is om deze uitspraak van Steve Jobs te geloven.

De mensen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn degene die het doen.

Mijn bijdrage aan de wereld is dan ook om meer openheid te creëren tussen alle verschillende culturen, de wereld te laten vertragen en te streven naar een wereld van gelijkheid, gelijkwaardigheid en liefde & rijkdom voor iedereen.

Niet strijden tegen de wereld of tegen elkaar, maar vanuit openheid naar elkaar toe, mogelijkheden en kansen zien die naast elkaar mogen en zelfs moeten bestaan. Zijn dus. Vanuit elk zijn of haar eigen unieke identiteit. Puur jezelf zijn in & buiten beeld is de evidentie van mensen in beeld brengen. Pure Echtheid.

Het leven zoals het is. Jij zoals je écht bent.

Liefs

Els

senegal2008 053.jpg

Interesse of vragen?

 

In een KLIK gesprek puur jezelf in beeld gaan we samen na om te kijken of dit écht iets is voor jou en of jij die volle verantwoordelijkheid voor jezelf voelt om dit aan te gaan en ik wil ook graag de deelnemers op elkaar afstemmen. Dit diepgaande transformerende & toch luchtige traject Puur Jezelf In beeld begint maart/april 2023. En er kunnen 4 grenzeloze ondernemers deelnemen. Stuur mij alvast een mailtje op els@passion-for-life.be of een DM op instagram als je als eerste op de hoogte wil gehouden worden .

bottom of page