top of page
DSC_3918.jpg

Pur & Raw

 

Explore the unseen YOU

Pur & Raw jezelf zijn. Dat vraagt moed. Het vraagt om exploratie. Explore the unseen YOU.

Het traject Pur & Raw jezelf neemt jou mee op pad. Op reis. Op IN-avontuur. In de speelse en INdringende wereld van reizen en beelden.  Een reis IN de natuur dwars doorheen de vallei van de stroming en omstreken. IN jezelf. Een reis doorheen dimensies en tijdslijnen. Een reis doorheen alles wat is en alles wie jij bent. Uit de ratrace. Uit je hoofd. Vol-ledig met hart & ziel.

 

Zonder oordeel & verwachtingen. Geen afleidingen. Heel dicht bij jezelf. Bij de essentie. Wat er echt werkelijk toe doet. Een reis IN onvoorwaardelijke zelfliefde & liefde. Het is een magische combinatie van live IN-avonturen & INdringende fotoshoots. Ik zie jou en ik creëer een leeg veld zodat er ruimte komt opdat jij ook jezelf pur & raw kan ontdekken en werkelijk zien. Een klik op de camera en het ligt niet alleen vast op beeld maar ook nog eens klaar om de wereld in te sturen voor jouw missie. Impact maken kan niet zonder jezelf te tonen. Pur & Raw.

In een online omgeving staan er nog 9 offline solo IN-avonturen voor jou klaar om het ook echt

te integreren als een way of life. Une autre vie. Het is geen reis die stopt als je thuis komt. De reis loopt door. Doorheen alles. Op jezelf durven zijn. Jezelf leiden. IN overgave. IN diep vertrouwen.

Je loopt je eigen pad. Moedig en vol verantwoordelijkheid. Je leert ook omgaan met niet-weten. Van daaruit weet je eigenlijk alles al. En alles mag er ook zijn. Jij gaat.

Tenslotte. Je draagt door jezelf te zijn. En je wordt gedragen doordat anderen zichzelf zijn.

Voor wie is dit bedoeld?

Voor de onderneemster die al onderweg is op haar eigen pad en nog diepere lagen wil ontdekken & zien. Die impact wil maken vanuit haar zachte kracht. Aanwezig in het nu. Et vraiment présent.

Op haar unieke manier. Pur & Raw. Je gelooft dat je hier bent voor iets veel grootser. En dat wil je met hart & ziel de wereld insturen. Op jouw ritme & in jouw ruimte. Dat is meant to be.

Er is slechts plek voor 4 onderneemsters in dit groepsprogramma. Zo is er heel veel ruimte & tijd

voor diepgang en groei.

Je bent zo welkom. Bienvenue!

Opstelling van het programma?

4 live IN-Avonturen van 10u-17u in de omgeving van Mazée ( Viroinval)

2 Live IN-Avonturen met INdringende fotoshoots van 10u-17u( Viroinval & omgeving)

9 solo IN-Avonturen op jezelf in je eigen omgeving of naar keuze ( met toegang online omgeving)

Support via whatsapp groep.

Alles gaat buiten door IN de natuur. Ook de picknick lunch. Deze regio is magisch. Je moet het echt ervaren en beleven om het te weten. Het valt amper in woorden uit te leggen. Het is de vallei van de stroming. Viroin is Keltisch voor stroming. Can you imagine?

Data?

17 oktober, 14 november, 12 december, 11 januari, 20 februari, 14 maart.

De solo IN-avonturen zijn vrij te plannen de eerste 9 weken. halve dag of dag. ( behalve in de week van de live dag) Ze zijn voor de duidelijkheid niet vrijblijvend. Maar vertrouw er maar op dat ze geen waiste of time zijn. Het is pure INtegratie & joie de vivre. Dat dus.

Investering?

 

2.222 eur Ex Btw/pers.

Graag een klikgesprek?

Dat mag uiteraard. Je kan me alles vragen. En zo kan je ook voelen of er een klik is

en of dit programma voor jou energetisch klopt. Stuur me hiervoor best een DM op instagram.

https://www.instagram.com/els.aj.aerts/

In de stories deel ik heel veel over mijn in-avonturen en way of life.

Altijd welkom! Een mailtje kan ook naar : Els@passion-for-life.be.

Ik wens jou sowieso een heel fijn pad toe.

Liefs & Bisou

Els

bottom of page