top of page

Pure Personal Branding Fotoshoot

Met Els HellemansIk kwam Els al een paar keer tegen op een netwerk event en dat waren altijd leuke babbeltjes. Een super toffe madam. En zij had al eens laten vallen dat ze mij misschien wel nodig had. Haar website was echt wel toe aan rebranding, nieuwe foto's en een professionele look met professionele foto's. Zij wou ook haar 2 zonen mee op de foto en die waren ondertussen natuurlijk ook een pak groter dan op de kiekjes van de foto's nu.


Dus na een tijdje kwam er een mailtje met de vraag binnen voor een klikgesprek.

Els moest niet lang nadenken. Zelfs het toch wel aanzienlijke bedrag als investering was totaal geen struikelpunt. En zelfs tijdens het klikgesprek besliste ze gewoon om er voluit voor te gaan. Zalig gewoon.


Ik stuurde haar de voorbereiding en Els koos ervoor om dat in een inspirerende omgeving in het bos te gaan doen. Een beetje wandelen, een beetje schrijven. Ze hield ook een schriftje bij met inzichten die verder doorsijpelden tijdens die week.


We zochten naar de ideale locatie en kwamen tot de conclusie dat een strakke slow cabin niet echt iets was voor haar uitstraling en brand. En dat de locatie gewoon simpel achter de hoek lag. Soms moet je het ook niet te ver gaan zoeken.


Qua kleding hielden we ook rekening met de kleuren die reeds on brand waren.


Tijdens de skype kwam Els ook tot de ontdekking dat ze veel zorgt voor anderen en zichzelf al eens durft te vergeten. Waar wordt zij blij van en waar kan ze opletten. Wat zijn haar verhalen? Wie wil ze laten zien? Nog meer zichzelf zijn, maar ook tijd maken voor zelfzorg en dingen die haar opladen.
De dag van de fotoshoot:


We zitten in volle corona crisis en net uit de eerste lockdown. Luna heeft nog steeds geen school en gaat dus gewoon mee op fotoshoot. Super toch dat dat kan.


De zonen van Els zijn er ook bij, want die mogen mee op de foto. Niet dat ze daar echt om staan te springen, maar poseren is er niet echt bij en dat stelt hen eigenlijk al wel gerust.


Er is droog weer voorspeld en toch begint het behoorlijk te regenen. Maar geen paniek.

We startten in de vervallen schuur onder het afdak. Waar ik Els aan het werk achter de laptop shoot en nog wat bijhorende sfeerbeelden van o.a. de laptop.


Wonder boven wonder krijgen we terug droog weer op het juiste moment en trekken we

verder het bos in om daar wat speelse foto's te maken met de jongens.

En ja hoor bij professioneel hoort ook speels. Dat hoeft niet altijd binnen de lijntjes te zijn of heel strak te zijn. Het moet vooral horen en passen bij je bent.


Els leest en leert ontzettend graag bij. Ze is een fervente thee drinker en dus ja daar maken we ook beelden van. Geen fake beelden, maar gewoon zoals het is. Het leven zoals het is.

Ik ben er en ik ben er niet. Als fotografe is dat wat aanvoelen.


De tijd vliegt belachelijk snel om. Zo gaat dat als je fun hebt he. Zo Zalig!
PUUR EN AUTHENTIEK JEZELF ZIJN. DAAR DRAAIT HET OM.


En dan begint het verhaal van bewerken en selecteren. Voor mij ook een heel intuïtief proces. Wat wel hoort bij het verhaal nog meer kracht geven. Dus ja daar neem ik wel mijn tijd voor. Het is te belangrijk. 

Enkele weken later kan Els met de beeldbank aan de slag.

Ik moet haar wel even herinneren aan de zelfzorg. Els zorgt als virtuele assistente

dat haar klanten bediend worden en hun website er o.a. piek fijn uitziet.

Dus ze mag ook zichzelf bedienen van dat en meer...


Aangezien er een gesloten facebook groep is voor mijn klanten, kunnen ze daar ook terecht

voor visuele feedback als er een website klaar is of een ontwerp voor een e-book of een magazine of ....


Wat kan Els voor jou betekenen? Ik laat het haar even zelf uitleggen met haar woorden:


Je hebt een bepaald talent of bepaalde kennis waarvan je weet dat je er anderen mee kan helpen. Je hebt er ondertussen je beroep, je missie van gemaakt om dit verder uit te dragen.


Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan enkel datgene doen wat je graag doet. Denk maar aan al die to-do lijstjes, de taken die je alsmaar uitstelt omdat ze zoveel tijd en energie vragen. Tijd en energie die je liever gebruikt voor je familie, vrienden en hobby´s.


Wel, laten we de koppen bij elkaar steken…. SAMEN brainstormen, SAMEN bekijken wat je nodig hebt.

Dan kan ik mijn talenten inzetten zodat jij je kan FOCUSsen op de leuke dingen in je leven.


Dit is de link voor haar instagram account : https://www.instagram.com/elshellemans_focustogether/


En haar jaarthema is : spelen.


Ik zou niet twijfelen als ik op zoek ben naar een virtuele assistente.
Wil jij graag eens babbelen over een pure personal branding fotoshoot met beeldbank die passend is voor jou? Mail mij op els@passion-folife.be of vul jouw gegevens in via de contactpagina.


En vraag jouw persoonlijk en online KLIK gesprek aan ( /- 30 min)

en pak alvast een koffietje of iets anders erbij. Gezellig .


Ik luister naar jouw verhaal.

We gaan kijken of er een klik is.

Ik geef jou alvast tips voor een mooiere en betere selfie.

En wie weet gaan we wel samenwerken.


Via deze link kan je transparant het aanbod en de prijzen bekijken:En je mag mij uiteraard ook op instagram en de instagram stories volgen:Groetjes

Els

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page