1-1 traject puur Jezelf In & buiten beeld
 

voor grenzeloze & hoogsensitieve ondernemers

Describe your image

press to zoom

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom
1/31
klanten in beeld

Ga je mee op reis in de wondere wereld van beeld? Op microavontuur De Afrika Code?

De reis naar Puur Jezelf In & Buiten beeld. De reis uit de ratrace. De reis waar enkel de essentie telt van wat er nu écht toe doet. Met een beeldbank van foto's die raken. Om diepe connectie te maken met de juiste mensen voor de juiste samenwerkingen.

 

Ik neem jou mee op pad in het ervaren en het beleven van ons enige échte leven. Een instant reisgevoel zelfs al zit je niet op het strand van Ibiza of Senegal In Afrika.Ik begeleid jou in een leven & een business vol goesting i.p.v. meehollen in de ratrace. Jouw reis naar een leven met meer rust, meer vrijheid en joie de vivre. Gedaan met 'moeten'. Gedaan met 'dit is totaal niet realistisch' . Gedaan met in de valkuil van passie te vallen. Want ook dan ben je toch te hard aan t' werken of herval je daar telkens in. Daarvoor zijn we echt niet gemaakt. We zijn gemaakt om harT te werken. Op een heel intuïtieve en natuurlijke manier zal je contact kunnen maken met deze way of life.

Ik neem jou uiteraard ook mee in  een speelse wereld van foto's & beelden waarin je helemaal jezelf mag zijn. Zowel in het écht als op de foto. Helemaal speels en moeiteloos. Ik geef jou een beeldbank met foto's van de échte jou en alle verhaallijnen die passen bij jou en je business, zodat je inzichten en focus krijgt. Niet altijd 'aan' staan , maar wel voluit zijn en delen wie je bent, jouw goud delen, jouw geweldige missie in de wereld delen. En dat met alleen maar content en foto's die raken. die er ook écht toe doen. Een beeldbank die vertrekt van jou. En je branding die dat nog gaat versterken. en dus s.v.p. niet omgekeerd. Dat past niet. Jij gaat je niet aanpassen aan je branding. Wat wel? Puur jezelf in & buiten beeld. The slow way of branding.

Ervaar en beleef hoe gemakkelijk het kan zijn om puur jezelf te zijn. En je kan er ten alle tijde naar kijken en het zien want ik leg het voor je ´vast´ op beeld. Je kan er niet meer naast zien. Het is een mooie mix van luchtige beelden en indringende beelden. Die laatste zijn de foto's die de kijker ervan heel gericht laten kijken en zien. De foto's zijn directer en intiemer. Er is geen afstand, want de kijker ziet direct de essentie. Die spat namelijk uit het beeld, omdat het zo close is.

Ik deel mijn passie voor een mooiere wereld waarin er verbinding en openheid is tussen alle verschillende culturen, een wereld van vertraging. Zodat jij het vervolgens samen met jouw grote passie verder kan doorgeven aan de wereld. Het mooie rimpeleffect van cirkels die steeds groter worden.

Ik deel mijn Afrika Code met jou en die mag je helemaal naar jouw hand vorm geven. Afrika leven in Belgie. Dat is echt wel realistisch. De Afrika Code is gebouwd op e.v.e.n.w.i.c.h.t. (emotie vrijheid echtheid natuur water intuitie connectie hart traag) en laat je via microavonturen (reizen) en beelden letterlijk zien waar jouw unieke e.ve.n.w.i.c.h.t. ligt. En dat voelt als thuis. Iets heel unieks dus. Jij bent uniek. Jij mag jouw unieke ritme en ruimte bepalen.

JIJ BENT. FEEL FREE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_9456.jpg
DSC_9019-2.jpg

BOUWSTENEN

unieke combo

Academy de Afrika code
fotoshoot puur jezelf in & buiten beeld
microavontuur de afrika code

ACADEMY DE AFRIKA CODE

 

Een online Academy voor Offline beleving & ervaring met inspiratie e-boeken gebaseerd op eenvoud en e.v.e.n.w.i.c.h.t. : E-motie , V-rijheid, E-chtheid, N-atuur, W-ater, I-ntuïtie, C-onnectie, H-art, T-raag.

Niet om achter je laptop of online te gebruiken, maar om mee op solo reis te pakken of gewoon thuis te doen

op een speciaal ingericht plekje. Alles is goed. Jij doet volle bak je goesting. Al reizend en beeldend kom je tot wat er nu écht écht toe doet in je leven en je business. En dat helemaal puur als jezelf.

2 FOTOSHOOTS PUUR JEZELF IN BEELD

1-1  dag fotoshoot Puur Jezelf In Beeld met lunch - voorbereiding - beeldbank +- 100 foto's en Foto Connection e-book.

( huren locatie niet inbegrepen)

1-1 fotoshoot extra verdieping in de natuur van een halve dag

( ook met lunch inbegrepen)

1 MICROAVONTUUR DE AFRIKA CODE

Samen gaan we op pad in de natuur en ontdekken, ervaren en beleven de kracht van reizen en beelden zien 

om meer helderheid te krijgen van de stappen die we dienen te nemen en meer helderheid over wie we in essentie zijn. ( lunch inbegrepen) Het vormt ook een intuïtieve leidraad voor de fotoshoots.

RECENSIES

Met haar 'joie de vivre' maakt Els van een fotoshoot een vakantiedag. Alles gebeurt spontaan en ontspannen. Ik had op geen enkel moment het gevoel dat ik 'gemaakt' moest poseren. Doordat Els eerst de tijd genomen had om me goed te leren kennen, straalden de foto's echt uit wie ik ben en wat ik doe. Ook mijn figuranten kijken met alleen maar goede herinneringen terug op de dag. Zelf houd ik er een beeldbank aan over waar ik eindeloos uit kan putten. Dank je, Els!

Veerle Schaltin  / Wiebelwoorden / Schrijfcoach

Mijn fotoshoot met Els dateert al van enkele jaren geleden. Gisteren nam ik mijn foto's er nog eens bij en het was gek, sommige zag ik precies pas voor het eerst. Foto's die ik destijds niet gebruikte, blijken nu plots mijn favoriet te worden. Mocht in 2020 de tijd niet hebben stilgestaan, had ik vorig jaar opnieuw voor Els haar lens gestaan. Hopelijk mogen we in 2021 shooten op een zonnige bestemming. Want de foto's van Els, de manier waarop ze je gerust stelt en een leuke dag met je doorbrengt terwijl ze fotografeert, dat doet niemand haar na. En hoe zij werkelijk capteert wie jij bent, hoe zij jou ziet, echt straf! Ik ben fan

Karine Van Oosterbos / K-onsult / Life Coach

DSC_0100.jpg

wie ben ik?

Februari 2008. Het vliegtuig ging open en ik stond als aan de grond genageld. De energie van Senegal was instant voelbaar. La joie de vivre. De gastvrijheid. De energie. Het dansen en het zingen. De rituelen...De mensen.

Magisch gewoon. Een leven voor Senegal en een leven na Senegal. Dat is duidelijk. Ondertussen leef ik ook Afrika in België. En is het voor mij een heel evidente manier van leven en werken geworden. 2008 was dan ook een belangrijk kanteljaar om de reis verder te zetten naar een gezond & zinvol leven zonder chronische ziekte. Een reis naar meer vrijheid, rust en joie de vivre.

 

Een leven waar ik ten alle tijde beslis om enkel nog dat te doen wat er écht toe doet.

En ja ik ben ook iemand die zo zot is om deze uitspraak van Steve Jobs te geloven.

De mensen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn degene die het doen.

Mijn bijdrage aan de wereld is dan ook om meer openheid te creëren tussen alle verschillende culturen, de wereld te laten vertragen en te streven naar een wereld van gelijkheid, gelijkwaardigheid en liefde & rijkdom voor iedereen.

Niet strijden tegen de wereld of tegen elkaar, maar vanuit openheid naar elkaar toe, mogelijkheden en kansen zien die naast elkaar mogen en zelfs moeten bestaan. Zijn dus. Vanuit elk zijn of haar eigen unieke identiteit. Puur jezelf zijn in & buiten beeld is de evidentie van mensen in beeld brengen. Pure Echtheid.

Het leven zoals het is. Jij zoals je écht bent.

Liefs

Els

senegal2008 053.jpg

Wat is jouw investering voor dit transformerende traject?

2488 euro ex btw

Per maand heb ik ruimte voor het opstarten van 1 tot 2 klanten

Vraag hier je KLIK gesprek ' puur jezelf in & buiten beeld ' aan om kennis te maken en te zien of dit voor jou is en of je hier voluit een volle ja op voelt.  Ik vertel je heel graag meer over dit transformerende traject.

Voel je die volle ja, dan kan je hier het traject puur jezelf in & buiten beeld boeken. Vraag wel eerst je klikgesprek aan.